Geniet langer van het licht

Als u een prachtige tuinkamer hebt, wilt u er natuurlijk ook zo optimaal en lang mogelijk van genieten. Met behulp van glaswanden wordt het buitenseizoen verlengd. U kunt hierbij kiezen uit vaste glaswanden of glazen schuifwanden.

Vaste glaswanden

Vanuit het oogpunt van variatie of lichtinval is er de mogelijkheid om één of meerdere (delen) van de wanden van uw tuinkamer of poolhouse van een vast glaspaneel te voorzien. U creeërt zo een bredere en meer ruimtelijke blik op uw tuin, waardoor het buitenleven nóg meer tot zijn recht komt. Deze glaswanden kunnen ook weer volledig naar wens worden samengesteld, bijvoorbeeld met steellook roeden of een shuttersysteem. Maatwerk is ook hier geen enkel punt.

Glazen schuifwanden

Glazen schuifwanden zijn er in diverse hoogte- en breedtematen en toepasbaar in elke constructie. Ze lopen soepel door middel van wieltjes in een sporensysteem en hebben geen omlijsting. Wel is het mogelijk om de glaswanden een staallook uitstraling te geven, door roeden toe te voegen. Daarnaast zijn er nog diverse andere opties mogelijk om uw glazen schuifwand te optimaliseren. Denk hierbij aan een handig volgsysteem, handgrepen, sloten of borstels voor een winddichte afwerking.

Een glazen schuifwand belooft u plezier in alle weersomstandigheden. Bij regen of wind schuift u de glaswanden dicht. Zo beschermen ze u bij minder mooi weer, maar geven tegelijk een onbelemmerd uitzicht op uw tuin. Wordt het ’s avonds wat kouder? Ook dan zijn de glazen schuifwanden ideaal en zorgen ze ervoor dat u toch nog buiten kan blijven zitten. Als het mooi weer is, schuift u de glaswand op één plek en is de verbinding naar uw tuin open. Zo geniet u dus het hele jaar door van uw buitenleven!