Genieten van het buitenleven...

U zit in uw prachtige maatwerk tuinkamer die een prachtig geheel vormt met de rest van uw tuin. Zelfs ’s avonds als het donker is, want door de juiste verlichting is het zowel vanuit huis als in de tuin nog steeds genieten. Het hele plaatje klopt, overal is over nagedacht, alles is in dezelfde stijl. Dat klinkt toch fantastisch?!

Misschien verhuist u naar een nieuw huis en moet uw tuin nog aangelegd worden. Of u wilt uw tuin graag helemaal vernieuwen. Heeft u een beplantingsplan nodig? Wenst u sierbestrating of kiest u voor grote terrastegels? Misschien heeft u uw plan al klaar en wilt u graag weten of dit realiseerbaar en praktisch is. Of u heeft al wel wat ideeën, maar nog geen concreet plan. STERK Buiteninrichting denkt graag met u mee over het ontwerp van uw tuin. Met behulp van een tekenprogramma kunnen we u een realistisch beeld in 2D en mooie sfeerimpressie in 3D laten zien. Ook voor de uitvoering staan wij graag voor u klaar.

Kortom, wij ontzorgen u door uw complete tuin inclusief maatwerk houtbouw te realiseren. Dan hoeft u alleen nog maar te genieten!